Jawatan Kosong Sapura Kencana

Jawatan Kosong Sapura Kencana 2017. Kekosongan jawatan di syarikat Sapura Kencana Pinewell Sd. Bhd telah dibuka kepada rakyat Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun dan ke atas untuk memohon.




Tawaran untuk memohon jawatan kosong ini telahpun dibuka kepada mereka yang rajin serta bermotivasi tinggi untuk bekerja bersama Sapura Kencana. Juga ada disediakan biasiswa dan pinjaman peribadi bagi mereka yang betul-betul layak. Pastikan anda baca syarat-syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum memohon jawatan kosong 2017 ini.


Jawatan Kosong Yang Ditawarkan:

1. JURUTERA PERANCANGAN
2. KERANI AM PEJABAT
3. PENGURUS PEMBINAAN
4. PENGURUS PROJEK
5. PENGAWAL KOS
6. PENGAWAL DOKUMEN
7. JURUTERA PROJEK
8. PELUKIS PELAN KEJURUTERAAN AWAM
9. JURUTERA MEKANIKAL

Cara- Cara Memohon: (Klik Borang Permohonan Di Bawah)


Pendaftaran haruslah dibuat secara online. Pastikan anda baca setiap maklumat-maklumat permohonan dengan habis sebelum anda memohon. Dan setiap maklumat peribadi yang diberikan haruslah betul.

Permohonan perlu dibuat menerusi laman jobsmalaysia, sila ikuti arahan dan juga tuturcara seperti dibawah.

1. Sila kelaman jobsmalaysia, sila klik disini

2. Sila ke Carian Segera dan pilih Cari Majikan serta masukkan keyword : SAPURAKENCANA PINEWELL (dan search).


Jawatan Kosong SapuraKencana Pinewell 2017


3. Sila pilih majikan :

Majikan : SAPURAKENCANA PINEWELL SDN BHD , PETALING, SELANGOR. SEKTOR: PEMBINAAN JANAKUASA

4. Kemudian, mohon. 


P/S: Dapatkan insurance takaful dan insurance kereta di sini. Klik sini untuk dapatkan insurance terbaik untuk anda.

Maklumat Jawatan:

Tarikh tutup permohonan : 13 NOVEMBER 2017
Lokasi : Sarawak
Sektor : Swasta

Gaji : RM 3,239 - RM 15,589

==========================

Semoga berjaya dalam permohonan anda. 
Jangan lupa Share di Whatsapp, Facebook dan Telegram Anda jika ada kenalan atau sahabat-sahabat anda yang turut sama berminat untuk memohon jawatan kosong kerajaan ini.

3 comments.. read them below or add one

Agensi JKKM Agensi JKKM July 24, 2017
Kepada sesiapa yang ingin memohon tetapi ditulis "tiada jawatan buat masa ni". MAKSUDNYA TERLALU RAMAI YANG MOHON, SEBAB TU DAH TUTUP.

TAKDE MASA KAMI NAK TIPU KORANG BUAT JAWATAN TIPU, MOHON PAHAM, HARAP MAKLUM.
Agensi JKKM Agensi JKKM July 24, 2017
Asal takde jawatan je cakap kitorang tipu, cuba pikir logik sikit, bersangka baik lah, penat2 carikan jawatan ada kata kami tipu.hhmmmm