Jawatan Kosong Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM)

Jawatan Kosong Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) terkini. Permohonan jawatan kosong di  Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) telahpun dibuka kepada anda semua untuk sesi ambilan Tahun 2017.
Jabatan Kebajikan Masyarakat mengalu-alukan calon lelaki dan wanita yang berdedikasi serta berkomitmen tinggi untuk menjadi sebahagian daripada mereka. Pastikan calon-calon yang ingin memohon membaca dengan teliti setiap syarat yang dikenakan sebelum memohon jawatan kosong kerajaan ini.

Jawatan Kosong Yang Ditawarkan:

1. PEGAWAI PEMBANGUNAN MASYARAKAT S41

2. PENOLONG PEMBANGUNAN MASYARAKAT S29

3. PEMBANTU PEMBANGUNAN MASYARAKAT S19


Tarikh tutup permohonan :
 18 Jun 2017

Lokasi :
Sarawak

Sektor :
Kerajaan

Cara Untuk Memohon : (Klik Borang Permohonan Dibawah)Permohonan yang dihantar adalah SULIT. Pastikan setiap maklumat peribadi yang diberikan adalah betul dan tepat. JKM akan memanggil calon yang layak & disenaraikan pendek sahaja. Jika anda tidak menerima sebarang maklumbalas selama 3 BULAN selepas permohonan kerja kosong ini, bermakna status permohonan anda TIDAK BERJAYA.

Permohonan jawatan kosong di Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) hanya boleh dibuat secara online melalui portal rasmi JKM Sarawak.


1.  Untuk calon baru, sila dafatr dan lengkapkan borang permohonan secara online di laman web JKM. Link di bawah:

Server 1


2. Calon yang pernah memohon diminta untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini.

3. Calon yang berjaya akan dihubungi melalui emel untuk dipanggil temuduga.

4. Untuk mengetahui / memohon jawatan yang tertera diatas , Tuan/Puan boleh masukkan keyword jawatan kosong tersebut di didalam kotak "SEARCH" .

Kelebihan Memohon Jawatan Ini :


1. Terdapat imbuhan menarik
2. Terdapat cuti tahunan
3. Cuti sakit dan sebagainya

Semoga Berjaya! Share di Facebook, Whatsapp dan Telegram Anda jika ada kenalan atau rakan-rakan anda yang turut sama berminat untuk memohon Jawatan Kosong 2017 ini.

0 comment... add one now