Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) terkini. Permohonan jawatan kosong di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) telahpun dibuka kepada anda semua untuk sesi ambilan Tahun 2017.


Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)  mengalu-alukan calon lelaki dan wanita yang berdedikasi serta berkomitmen tinggi untuk menjadi sebahagian daripada syarikat mereka. Pastikan calon-calon yang ingin memohon membaca dengan teliti setiap syarat yang dikenakan sebelum memohon jawatan kosong kerajaan ini.


Jawatan Kosong Yang Ditawarkan: (SPM)

1. PENOLONG PEGAWAI PENERANGAN (SAMBILAN)


Tarikh tutup permohonan : 21 Julai 2017

Lokasi : Putrajaya

Sektor :
Kerajaan

Cara Untuk Memohon : (Klik Borang Permohonan Dibawah)


Setiap permohonan yang diberikan adalah SULIT. Pastikan setiap maklumat peribadi yang diberikan adalah betul dan tepat. KKM akan memanggil calon yang layak & disenaraikan pendek sahaja. Jika anda tidak menerima sebarang maklumbalas 3 BULAN selepas anda menghantar permohonan, bermakna status permohonan anda TIDAK BERJAYA.


Calon-calon yang berminat dan memenuhi kelayakan seperti diatas diminta menhantarkan resume beserta salinan Kad Pengenalan, lesen memandu, sijil-sijil akademik (SPM & PMR), sijil berhenti sekolah, dokumen yang berkaitan dan 1 keping gambar berukuran passport (tidak dikembalikan) ke alamat berikut :


KETUA EKSEKUTIF,
PIHAK BERKUASA PERANTI PERUBATAN,
KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA,
ARAS 5, MENARA PRISMA PLOT 3C4,
PRESINT 3, PERSIARAN PERDANA,
62675 PUTRAJAYA
[u.p.:-Unit Khidmat Pengurusan, Pengambilan Sambilan (PSH)]Panduan Kerja download disini.


Semoga Berjaya! Share di Facebook, Whatsapp dan Telegram Anda jika ada kenalan atau rakan-rakan anda yang turut sama berminat untuk memohon Jawatan Kosong 2017 ini.

0 comment... add one now