Jawatan Kosong Kementerian Pendidikan Malaysia (MOE)

Jawatan Kosong Kementerian Pendidikan Malaysia (MOE) 2017. Kementerian Pendidikan Malaysia mengalu-alukan rakyat Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun dan keatas untuk memohon jawatan kosong di Kementerian Pendidikan Malaysia ini.


Tawaran untuk memohon jawatan kosong ini telahpun dibuka untuk sesi ambilan tahun 2017 bagi warganegara Malaysia yang berkelayakan dan bermotivasi. Pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum apply jawatan kosong 2017 terkini ini.

Jawatan Kosong Yang Ditawarkan:

1. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN / OPERASI) N19


Tarikh tutup permohonan : 16 Jun 2017

Lokasi : Putrajaya

Sektor : Kerajaan

Cara-Cara Memohon : (Borang Permohonan Dibawah Ini)

Permohonan yang tidak lengkap atau mengandungi unsur penipuan tidak akan dilayan. Hanya yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil. Jika tiada sebarang panggilan selepas 3 BULAN permohonan , anda dianggap gagal.

Muat turun borang permohonan dengan klik di sini.


1. Tekan link diatas

2. Download borang permohonan yang diberikan dan lengkapkannya dengan terperinci


Jika mempunyai pertanyaan boleh hubungi :1. Cik Nor Zalikha Binti Nasir
No Tel Pejabat : 03 8884 1239
E-mel : norzalikha.nasir@moe.gov.my


2. Puan Mariati Binti Mohd Zaini
No Tel Pejabat : 03 8884 1151
E-mel : mariati@moe.gov.my*Setiap permohonan yang dihantar hendaklah ditanda “Pekerja Sambilan Harian” disebelah kiri atas sampul surat.

Semoga berjaya dalam permohonan anda. Share di Facebook, Whatsapp dan Telegram Anda jika ada kenalan atau rakan-rakan anda yang turut sama berminat untuk memohon kerja kosong ini.

0 comment... add one now