Jawatan Kosong UITM

Jawatan Kosong  UITM terkini . Universiti Teknologi Mara (UITM) mengalu-alukan rakyat Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun dan keatas untuk memohon jawatan kosong di Universiti Teknologi Mara (UITM) ini.

Tawaran untuk memohon jawatan kosong ini telahpun dibuka untuk sesi ambilan tahun 2017 bagi warganegara Malaysia yang berkelayakan dan bermotivasi. Pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum apply jawatan kosong 2017 terkini ini.

Jawatan Kosong Yang Ditawarkan:

1. PENOLONG PEGAWAI HAL EHWAL ISLAM (IMAM) S29


Tarikh tutup permohonan : 07 Julai 2017

Lokasi :
Negeri Sembilan

Sektor :
Kerajaan

Gaji : RM 1797 - RM 5753


Cara-Cara Memohon : (Borang Permohonan Dibawah Ini) 

Permohonan yang tidak lengkap atau mengandungi unsur penipuan tidak akan dilayan. Hanya yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil. Jika tiada sebarang panggilan selepas 3 BULAN permohonan , anda dianggap gagal.

Muat turun borang permohonan dengan klik di sini.

1. Tekan link diatas

2. Download borang permohonan yang diberikan dan lengkapkannya dengan terperinci

Semua permohonan hendaklah dibuat secara bertulis dengan mengemukakan butir-biran peribadi dan salinan dokumen yang berkaitan pada atau sebelum 14 MEI 2017.


TIMBALAN PENDAFTAR KANAN 
BAHAGIAN PENTADBIRAN
UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA
CAWANGAN NEGERI SEMBILAN
KAMPUS KUALA PILAH, BETING
72000, KUALA PILAH
NEGERI SEMBILAN


No Tel : +(606)-483 2100 / 483 2210

Semoga berjaya dalam permohonan anda. Share di Facebook, Whatsapp dan Telegram Anda jika ada kenalan atau rakan-rakan anda yang turut sama berminat untuk memohon kerja kosong ini.

0 comment... add one now