135 Kekosongan Jawatan Kosong Kementerian Pertahanan Malaysia (MOD)

Jawatan Kosong Kementerian Pertahanan Malaysia (MOD) terkini. Permohonan jawatan kosong di Kementerian Pertahanan Malaysia (MOD) telahpun dibuka kepada anda semua untuk sesi ambilan Tahun 2017.

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) mengalu-alukan calon lelaki dan wanita yang berdedikasi serta berkomitmen tinggi untuk menjadi sebahagian daripada syarikat mereka. Pastikan calon-calon yang ingin memohon membaca dengan teliti setiap syarat yang dikenakan sebelum memohon jawatan kosong kerajaan ini.


Jawatan Kosong Yang Ditawarkan: (SPM)

1. PEMBANTU AWAM H11 (135 KEKOSONGAN)


Tarikh tutup permohonan :
23 Julai 2017

Lokasi :
Seluruh Malaysia

Sektor : Kerajaan

Cara Untuk Memohon : (Klik Borang Permohonan Dibawah)Permohonan yang dihantar adalah SULIT. Pastikan setiap maklumat peribadi yang diberikan adalah betul dan tepat. SPA akan memanggil calon yang layak & disenaraikan pendek sahaja. Jika anda tidak menerima sebarang maklumbalas selama 3 BULAN selepas permohonan kerja kosong ini, bermakna status permohonan anda TIDAK BERJAYA.

Permohonan jawatan kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri hanya boleh dibuat secara online melalui portal rasmi SPA Malaysia.


1.  Untuk calon baru, sila daftar dan lengkapkan borang permohonan secara online di laman web SPA. Link di bawah:

Server 1


2. Calon yang pernah memohon diminta untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini.

3. Calon yang berjaya akan dihubungi melalui emel untuk dipanggil temuduga.


---Download Disini .


4. Untuk mengetahui / memohon jawatan yang tertera diatas , Tuan/Puan boleh masukkan keyword jawatan kosong tersebut di didalam kotak "SEARCH" .


Semoga Berjaya! Share di Facebook, Whatsapp dan Telegram Anda jika ada kenalan atau rakan-rakan anda yang turut sama berminat untuk memohon Jawatan Kosong 2017 ini.

0 comment... add one now