JAWATAN KOSONG JABATAN PENDAFTARAN NEGARA

Jawatan kosong JPN terkini 2017. Gaji daripada Rm1355-Rm4007 tidak termasuk elaun dan kwsp dan sosco.
Jawatan kosong 2017 ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia tak kira negeri dan jantina. Jawatan Kosong JPN terkini ini dibuka oleh Jabatan Pendaftaran Negara.

JPN mempelawa calon-calon yang berminat dan berkelayakan yang memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja di JPN seperti yang di bawah:

1. PEMBANTU PENDAFTARAN KP19 (23 KEKOSONGAN)


Tarikh tutup permohonan : 24 September 2017

Lokasi : Pelbagai Negeri

Sektor : Kerajaan


Sekiranya anda, merupakan seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon untuk mengisi kekosongan jawatan yang disenaraikan di laman web ini.

Cara Memohon (Isi Permohonan Di Bawah)Tarikh Tutup Permohonan ialah pada:

Permohonan yang telah lengkap di isi perlulah di terima sebelum tarikh tutup di bawah. Pastikan anda tidak terlewat mengisi dan menghantar borang sebelum 24 SEPTEMBER 2017.

Permohonan jawatan di Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) merupakan permohonan terbuka yang boleh dilakukan secara terus melalui portal SPA Malaysia.

Sila isi permohonan disini sekarang --> CARA PERMOHONAN

Semua calon-calon yang telah mendaftar permohonan sebelum ini bagi jawatan Pembantu Pendaftaran Gred KP19 tidak perlu mendaftar semula. Kepada mereka yang belum dipanggil, sila isi semula permohonan anda semula.

Dibawah ini disertakan detail dan maklumat tambahan mengenai jawatan kosong kerajaan 2017 spa untuk jpn , pegawai pendaftaran gred KP19.Diharapkan agar anda semua tidak berputus asa dalam mengisi kekosongan untuk jawatan kosong. Ini kerana, tidak semestinya kali pertama permohonan akan menyebabkan kita mendapat kerja kosong tersebut. 

0 comment... add one now